mandag 22. juni 2009

litt av hvert!

Jeg har strikka noen kopptuer i nydelige blåfarger.Fikk ikke fargen så godt fram på bildet.Syns hjemmestrikka kopptuer er mye bedre og har lenger holdbarhet enn de man kjøper.

Jeg var innom unni sin blogg i forrige uke.Der ble jeg inspirert til å prøve meg på surmelks kjeks.Alltid gøy å prøve nye oppskrifter.Laga disse i forrige uke.Men har ikke fått blogga de før nå.De var i allefall kjempegode!
En nydelig blå Akkeleie fra hagen min.De henger jo så med hodet at jeg måtte ta bilde oppover for å få med meg så fin denne blomsten er.Finnes i mange farger.Har selv 4 forskjellige farger på akkeleien i hagen.


Hagens absolutte stolthet er Peonene.Jeg elsker peoner,Disse har jeg i tre farger.Denne mørkerosa.lyserosa og hvit.Jeg må ut å lukte på den daglig,for den har en nydelig duft.Den går også under navnet bonderoser og silkeroser.Denne rosebusken er flott i blomst.Det er en historisk rose som heter for sankthansroser.Den er litt brysom i bedet for den kommer med så mange rotskudd rundt omkring.Men en sånn skjønnhet er verd jobben så absolutt!
Så avslutter jeg med Maisen min.Er spent på om jeg får de til bedre i år.Har satt dem på en ny plass i hagen.Jeg syns det er så spennende å følge med på hvordan det spirer og gror i hagen nå.

2 kommentarer:

Lambi sa...

Så masse flotte blomster du har i hagen din Janne!:) Sånn ser ikke verandakassen min ut nei!:) Tror jeg skal invitere deg på plantejobb neste vår,haha...nei stakkars,det skal du få slippe. Men koselig og se bilder fra din flotte hage!:) Ønsker deg en fin uke! Klem

Marit sa...

Så fin hage du har! Gleder meg til jeg får en hage. Du er flink til å strikke også. Likte fargene på kattevottene