fredag 29. oktober 2010

Nytt julekort!


Jeg ble inspirert av kort o manias utfordring hvor man skal bruke minst 5 stempler.Og det har jeg gjort.Jeg fikk så nydelig engel stempel av Lambi når vi møttes på Ski treffet.Så det gleda jeg meg veldig til å bruke.Teksten Gledelig jul var også med englestempelet.Stjernene rundt engelen,og de stempla snøkrystallene er fra en annen englestempel pakke jeg kjøpte ett annet år.Beklager at jeg aldri husker navnet på leverandør. ( Magnolia kan jeg....)Tekst stempel er fått på ski treffet i fjor.(kan være fra Stempelglede da). Det var Pink Lady som var så grei å lærte meg å lage Tri shutter kort.Så dette er mitt første.Kjempegøy å lage.Så jeg må prøve meg på noen julekort til med dette.Ellers så har jeg ikke fått screppa noe annet siden ski treffet.Det var en kjempeflott helg.Og det var så koselig å treffe dere alle sammen igjen.
Armer/nakke tåler lite for tiden.Så jeg må kose meg med hobbyen i små porsjoner ser det ut til.
Ha en flott scrappe helg alle sammen!

6 kommentarer:

Nina sa...

Et nydelig kort,Janne. Flott bretteteknikk, og lekkert pyntet på alle sider. Og englestempelet var vakkert. Ha en fin helg:) Klem Nina

Pink lady sa...

Takk for sist Janne!! En kjempe koselige scrappehelg:-)
Kortet ditt ble bare helt nyyydelig!!
Herlige farger, flott layout og nydelige stempler:-)

Ønsker deg og dine en fin helg!
Klem Laila.

linsal sa...

nyyydelig og herlig lilla :D
takk for at du deltar hos kort o mania! klemmmm fra Linda S. L

Hobbydraken sa...

Underbart kort!!! Gillar den här vikningen, men tycker den själv är svår att dekorera snyggt! Ditt kort är verkligen imponerande :)
Tack för att du deltar hos Kort o Mania

bestevenn sa...

Kjempefint kort du har laget, Janne. Og nydelige ark du har brukt. Jeg har forresten litt problemer med å lese innleggene dine, mørk bakgrunn og sort tekst.... selv ikke brillene mine klarte denne helt greit! Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Kort o Mania.

Lambi sa...

Hei Janne! Dette ble jo kjempe nydelig! Godt du likte engelen....venter spent på prosjektet med brikken til å sette glass på,hihi! ;) Takk for en super helg i Ski, og ikke så lenge til vi sees neste gang,juhu! :) Klem