lørdag 19. mars 2011


Så var det første julekortet i mars ferdig.Det snødde jo her natt til fredag.Så foreløbig er det lett å komme i julestemning i heimen.Tenker det blir verre til sommeren.Dette kortet har jeg laga til tre utfordringer.
Hjertebodens julekortblogg med mitt første julekort i mars.
Passion for promarkers # 91 med skisse utfordring jeg har fulgt.Og selvfølgelig fargelagt med mine promarkers.
Og til sist kort o `mania sin utfordring med å bruke punch og dies.Jeg har brukt spellbinders .og punch til de små hjertene,snøkrystaller og blad/kvist under blomsten.
I dag skinner sola,og det er 10 plussgrader ute.Så nå skal jeg ut og få litt etterlengta sol og varme.Håper det smelter litt snø i dag.
Ønsker dere alle en kjempefin dag og helg:-)

6 kommentarer:

bestevenn sa...

Så fint julekort du har laget, Janne. Jeg skal også komme i mål med mine denne måneden. Begynner å synes det er deilig å se at julekortene begynner å fylles opp. Ønsker deg en fin helg.

Pink Lady68 sa...

Kjempe koselig julekort Janne!!
Nydelig dette motivet og mange puncher du har brukt her også:-)
Ha en fin helg! Klem Laila.

The Crafty Den sa...

Hi Salvie, what a pretty card. I love the image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

Gro sa...

Nydelig julekort du har laget. Flott motiv. Takk for at du deltar hos PfP. Klem :o)

coops sa...

gorgeous card salvie.i love your colours and papers and the image is adorable.
thanks for joining us this week at PFP :D

xx coops xx

oheidia sa...

Så nydelig et kort Janne og jeg likte så godt den spellbinders rammene. Må si takk for at du deltar hos Kort O mainia. Du har lagt inn innlegget ditt litt feil for når man trykker på linken kommer man kun til bildet av kortet ditt og ikke hit til selve bloggen din. Skal si ifra til administrasjonen og se om vi får ordnet dette internt-

Klem fra meg