torsdag 10. november 2011


Har vært på en liten blogrunde i kveld . og syns det er så utrolig mange flotte julekort som blir laga om dagen. Så nå fikk jeg behov for å få litt julestemning hos meg også. Det er rart med den tida. Den fyker avgårde i ett rasende tempo om dagen. Så jeg nyter førjulstida veldig. Syns det er så koselig med alt som har med jul og gjøre.Tror at det er årsaken til at jeg er så glad i å lage julekort året rundt. ha en fin helg alle sammen.

3 kommentarer:

bestevenn sa...

Så koselig julekort du har laget. Jeg trenger ikke jul året rundt, men det er koselig når det er jul! Og jeg har jammen vært flink å lage julekort hele året, helt fullt av kort i kortstativet mitt! Ønsker deg en fin helg.

Anne sa...

Et flott julekort! Enig med deg i at det er koselig med jul ;) og når man lager julekort kan man drømme om jul året rundt =)

Takk for koselig kommentar i bloggen min, og lykke til i trekninga på candy'en!! Og superkoselig at du har lagt deg til som følger!

Klem fra Anne

oheidia sa...

Der var det et lite blogg livsstegn fra deg - koselig! Hærlig julekort og nydelig pyntet og lurer veldig på om du rekker å lage så mange julekort at søsteren din får et til jul, hint hint.

Klem