søndag 6. desember 2009

Award

Jeg har fått en award fra bestevenn.Det var en veldig koselig award å få nå i julestria.Så tusen takk for den:-)Jeg har jo ikke fått fulgt opp så veldig med planene mine i blogg verden.For jeg hadde så mye planer nå i desember.Men sånn går det.Jeg strikker og scrapper jo.Men glemmer å ta bilde å legge det ut!Er litt glemsk om dagen.Har for eksempel mobil.Men hvor? Bare jeg finner den før jeg skal legge meg .For det er jo vekkeklokka mi.Utrolig godt å slippe den tikkinga ved siden av hodet.Men tungvindt å gå på jakt etter den så ofte! Nå om dagen blir det en god del baking.Jeg har litt problemer med å begrense meg der.For jeg er veldig opptatt av å følge tradisjoner.Så da ender jeg jo opp med mange sorter julekake.I dag har jeg baka kakemenner.hjemmelaga marsipan,og peppermynteputer.Så jeg er fornøyd med dagens gjøremål.
Jeg vil gjerne gi awarden videre til mange av dere som er mine venner i bloggverdenen og in the real life.Oheidia,Bestevenn,Lambi,og nina.Ser jo at dere alt har fått den! men jeg vil også gi den til dere!Dere fortjener den jo alle:-)jeg velger å sende awarden videre også til vibbedille . Du har en egen evne til å få oss som kommer på besøk på bloggen din i veldig godt humør.Det er hjerterom og masse inspirasjon å hente hos deg.Så vil jeg sende en award til Lines kortmakeri.Line har en flott blogg med masse inspirasjon til kortlaging! Jeg er ikke så flink til å legge igjen hilsen etter meg hos alle.Men jeg er stadig innom på besøk.

3 kommentarer:

Vibbedille sa...

KJEMPEKOSELIG, Tusen takk! Koselig at du stakk innom også!

Du måkooosedeg og ha ei herlig juleuke!

HO HO HO

Klem Vibbedille ;))

Lambi sa...

Millioner takk for koselig award Salvie! Ta en titt i bloggen min nå! ;)

Nina sa...

Tusen tusen takk. Jeg oppdaget plutselig nå at du har gitt meg denne awarden. Beklager at jeg ikke har takket før. Jeg satt og skrev et blogginnlegg og skulle gi den til deg, og da ser jeg at du har gitt den til meg også. Så koselig at du tenkte på meg.Ha en fortsatt fin kveld.