lørdag 12. desember 2009

Katten vår heter Figaro.Til tross for at det er en hun!..Ho er veldig søt og oppfinnsom.Og elsker å finne seg nye sovesteder.Denne gangen er det scrappekofferten min ho har lagt beslag på.Ho fikk akkurat plass i en av romma i den:-)
Jeg er med på en along inne på HB som heter Varme hender. Denne måneden har jeg strikka disse flotte vottene.Mønsteret finner du på ravelry om du søker på Ailis mittens.


Juleverksted er gøy.Sjelden jeg får med eldstemann på bilder og hobby virksomhet.Men siden han ville i dag ble det bilde også!Så var en julegave ferdig.Det ble laga flere fine dekorerte fyrstikkesker.Koselig å lage,og gi bort.

4 kommentarer:

bestevenn sa...

Så morsomt med katten. Jeg har to katter, og de ligger over alt. Har bilde av dem i fiolinkassen og i bideen! Så koselig det så ut med juleverksted. Ha en fin søndag.

Nina sa...

Så ut som Figaro koste seg nedi scrappekofferten. Juleverksted er trivelig. Flink du er til å strikke også da:) Håper du har hatt en fin jul, og godt nytt år. klem

Lambi sa...

Haha,kult bilde av katten, ser den koser seg!;) Så flink du er å strikke også...du lager mye fint av både garn og papir du! :) Ligger en award til deg i bloggen min! :) Håper du har det fint og godt nytt år har jeg vel heller ikke fått sagt til deg enda...Nydelig julekort jeg fikk av deg!! Klem

oheidia sa...

Koselige bilder og Figaro er jo skjønn. Vi skal levere båten til sørlandet før vi reiser på ferie så vi kommer snart på besøk..

Ligger en award til deg fra meg!