fredag 15. januar 2010

Vinterskisse!

Endelig et livstegn fra meg igjen på bloggen!Det var jo på tide med årets første blogginnlegg.Er en stund siden jeg har scrappa nå.Det ble så mye før jul med alle forberedelser og julekort.Så det var nydelig å scrappe noe annet nå.

Sist søndag var det et nydelig vintervær her i sør.Til tross for mange kuldegrader kledde folk godt på seg og var ute på sundet for å gå på isen.Det er sjelden at isen legger seg på sundet.Og med 30 cm tykk is ble det mulig å gå på isen.Gutta i familien trossa kuldegradene og tok seg en sparketur i det kalde fine vinterværet.

Jeg har scrappa denne til årets første skisse inne på SMN.Den er inspirert av sangen til Jokke og valentinerne "her kommer vinteren". Jeg velgte å bruke et stempel på den.Syns det er gøy å bruke stempler i skisser.Ellers så fikk jeg brukt qk alfabet,qk tre som fikk litt stempelmaling på seg for å gi det litt effekt.Og snøkrystallen fra qk fikk glimmermist på seg så den fikk den rette skinnende looken!

7 kommentarer:

Pink lady sa...

Hei, kjempefin LO du har laget:-)
Vinterlig ark, fine bilder og detaljer.
Smart med glimmermist på snøkrystallen.
God helg!
Hilsen Laila.
PS. Vi satt på samme bord på Ski treffet sist. Kanskje vi sees i mars også:-)

bestevenn sa...

Kjempeflott LO, og morsomt at det kommer et innlegg fra deg nå. Regner med at du lader opp til Skitreffet i mars. Gleder meg til vi treffes.

Vibeke sa...

For noen herlige bilder du har på LOen din!! WOW!! Skikkelig vinter:)

Takk for at du deltar:)

Lambi sa...

Hei Janne! Digger denne LOen. Den var kjempe fin! Veldig kult ark som passer perfekt til motivet og qk treet og snøkrystallen med "nogo att ått" passer perfekt inn i bildet!Er veldig stilig når man har stempelmotiv som passer i LOen,moro å kunne bruke de på annet en kort ja! :) Ha en fin uke...Ps: Slenger meg med på ytringene over her om at det blir gøy å "scrappes" i Ski i mars ja! Klem

Wenche sa...

Kjempeflott å bruke stempler på LOen da. Genial ide.

Nina sa...

Så flott vinter LO. En god start på årets blogging. Sparktur er skikkelig koselig da!

Guro sa...

Nydelig LO du har laget :-)Deilig vinterfølelse helt hjem i stua.
Imponert over bloggen din, her var det mye forskjellig! Kort; LO, Bilder og håndarbeid, veldig koselig.

Ønsker deg en god helg, og legger meg til som følger så jeg kan få med meg det som skjer framover :-)

Klem, Guro