tirsdag 16. mars 2010

Ny skisse!

Overskriften passer kanskje bare sånn delvis på denne skissa.For det er noen år siden jeg limte på bildene.Og så har den bare blitt liggende i et skap halvferdig.Jeg er veldig glad for at jeg fikk tatt den frem igjen,og gjort den ferdig.Den lyse bazzilen er sydd fast.Har brukt to forskjellige qk alfabeter.
Denne skissa ble ferdig takket være mars utfordringen inne på scrapping the music på Norsk.Sangen "La meg være ung"med Wenche Myhre var det som skulle til for at jeg fikk inspirasjon igjen.Jeg har brukt ordet "modell" fra den teksten som en del av skissetittelen Vår lille modell. Alltid så koselig å scrappe bilder fra ungene var små.

7 kommentarer:

bestevenn sa...

Så koselig å se en LO fra deg. Nå lader du vel opp til Skitreffet i oktober? 15. - 17. er datoene du må merke av! Vi venter på deg. Hadde det supert i år også, det har du vel hørt.

Nina sa...

Artige bilder av den lille modellen, og kjempefint med lilla. Jeg synes også det er veldig kjekt å få litt inspirasjon fra ulike utfordringsblogger.

Lene sa...

Så herlig modell du har ! Flott LO!

Takk for at du deltar!

Lambi sa...

Herlige bilder! Koselige farger du har brukt her! Moro med gamle bilde,helt klart! :) Som Hege sier, vi venter på deg neste Ski treff, da må du være med, du var savnet i år! :) Klem

Wenche sa...

Så flott at du fikk LOen ut av skapet, den passet jo perfekt

Lambi sa...

Håper du har og har hatt en hyggelig påske! Tiden går fort, Heidi og jeg snakket på forhånd om at vi kunne scrappe når du kom men det rekk vi vist ikke denne gangen, hehe! ;) Gleder meg til nesten gang istede! har en award til deg i bloggen min! :) Klem

Nina sa...

Det ligger en award til deg i bloggen min:)