torsdag 22. april 2010

April skisse

April sangen "den første løvetann" med Alf Prøysen inne på scrapping the music på norsk, fikk jeg brukt på denne skissa her. Jeg har brukt ordene "så fin" som er henta ut fra teksten. Det er ikke alltid jeg får til å bruke en hel setning fra de tekstene vi skal jobbe etter.Så det er fint å kunne bruke bare noen ord også.Fikk endelig scrappa solsikkebildene som jeg har tenkt på lenge.Tror det løsna når jeg fikk meg qk diasen med solsikker på.Og så fikk jeg stansa ut et gjerde hos min søster i påska.(frosken også) utrolig greit å kunne byttelåne litt!Det ble ikke løvetann på min skisse.Men mange solsikker.(kanskje for mange)!.. men jeg bare elsker denne blomsten. Så jeg kan i grunnen ikke få for mange av dem:-)

7 kommentarer:

Lambi sa...

Hei Salvie! Du denne LOen er jo kjempe søt da! :) Synes ikke det er for mange solsikker jeg iallefall! Det er jo en utrolig nydelig blomst! Perfekt med solsikke diesen, det nydelige gjerdet og den søte frosken! Herlige bilder av din datter også! :) Håper alt er bra med deg! Klem

Pink lady sa...

Sommerlig og flott solsikke LO!
Så søte bilder og flott med gjerdet i front.

Ha en fin torsdag og god helg!
Klem Laila.

bestevenn sa...

Så nydelig LO du har laget. Flotte farger og bilder. Ikke for mye av noe man synes er fint. Flott med mange blomster.

oheidia sa...

Veldig søt lo av ei veldig fin jente! Hærlig med alle solsikkene. Jeg vet jo hvor glad du er i solsikker og da er det gøy du bruker diesen. Savner sommeren når jeg ser denne.

Gjerdet ble jo veldig fin over lo'en. Klem fra meg

Ellen Karin sa...

Nei solsikker kan man vel aldri få for mange av. Synes denne ble veldig sommerlig og fin pga. fargevalget ditt, stakittgjerdet og alle blomstene. Kjempeflott.

Ønsker deg ei god helg.
Takk for at du deltar.

Gro aka emrille sa...

Så koselig!
Nydelige bilder og herlig med solsikkene:)

Wenche sa...

Flotte solsikker. Det gjerdet var en fin effekt.