fredag 20. mai 2011

Det blomstrer!


Det er veldig fint i hagen nå. Mange blomstrende stauder og tulipaner gjør det veldig vakkert.Første bilde er av en georgine rot som så vidt har begynt å spire. Syns Georginer er veldig fine. Og jeg gleder meg stort til de blomstrer.
Ja dette var ett lite knippe fine hagevekster og farger jeg ville dele med dere denne fredagen. I kveld blir det kino med ungene.Den nyeste pirates of the caribean filmen i 3D står for tur.Min mann er operert i øye i dag.Så han må være i ro hjemme.Akkurat nå ser han nok litt ut som en sjørøver selv med stor bandasje over øyet :-)
Ønsker dere alle en fin fredag og helg!

6 kommentarer:

bestevenn sa...

Så vakkert med alle blomstene dine. Jeg gleder meg også stort over det som kommer opp, samt noe som jeg ikke er så glad for.... har mange gule blomster nå... Ønsker deg en flott helg.

Pink Lady68 sa...

Fantastisk vakre blomster Janne!!
Har virkelig "grønne" fingre du:-)
Ha en fin kino kveld og kos dere masse!
God helg!

Klem Laila.

Dortesjs sa...

super smukke fotos tak for kikket

VIRGEM DE FÁTIMA sa...

WELCOME TO CATHOLIC BLOG - www.virgemdeguadalupe.blogspot.com

Lambi sa...

Ååå, så flink du er og tar flott blomsterbilder Janne! Disse var nyelige! :) Jeg har ikke så mye som blomtrer selv. Har bare busker i verandakassen min...har ikke fått konsentrert meg om å sette ned noen blomster i år ut i fra situasjoen min...Er ikke så flink med sånt heller igrunn men pleier å ha noe i tillegg til buskene... ;) Men fryder meg stort om jeg er ute på tur på gangveiene eller i bil over de flotte vår/sommerblomsten som har kommet! Min tidlige sommer/vår favoritt er nok FOrglemmegei. Den er sååå søte, liten og med nydelig lyseblå farge! Har elsket den siden jeg var liten jente og faktisk hadde lyseblå som favorittfarge (ikke rosa!) og har også sans for det nydelige navnet den har så klart! :) :) Dette var et herlig blogginnlegg ja! Håper dere koste dere med kino og at husets "sjørøver" blir fort frisk igjen! ;) Håper vi sees igejn snart Janne! Klem Elise

kjerringa sa...

Så fine blomster og sååååå deilig å være ute og nyte dem!
Må også kommentere den nydelige tunikaen som du strikket til F :)
Skjønner godt at den tok lang tid,den ligger det mye arbeid bak !!

klem fra AK