tirsdag 9. februar 2010

ny Lo !

Jeg har laga en Lo etter utfordringen inne på scrappekammeret.Jeg har brukt bilde av min mormor ,som alltid bare har blitt kalt mor.Syns bilde er så utrolig fint.Og det betyr mye for meg.Derfor har jeg brukt lang tid på å finne fargene og hvordan jeg vil gjøre det.Syns det er vanskeligere å scrappe bilder som betyr noe spesielt.Har brukt en perlesvirle.hjertene er qk.har laga taggen med tekst foran,og fakta bak.Kan jo være greit for etterkommende å lese om hvem som er på bildet.Likte godt denne utfordringen fra scrappekammeret:-)
Så har jeg lagt inn noen vinterbilder som ble tatt for noen dager siden.Den snømåkte stien er egentlig kjøreveien vår.Vi har 150 meter vei pluss snuplass til huset vårt.Så om vi en gang velger å flytte,så må det være pga lang vei å måke på!Vi har anøfreser.Og den blir selvfølgelig flittig brukt.Men det hadde vært mer på sin plass med traktor her vi bor!Har kjøpt meg en grei billig bil i januar.Dette er faktisk min første bil som er bare min.Har begynt på et kurs som gjør at jeg må være mobil hver dag.Ut fra bilde å dømme ser jeg ikke så mobil ut kanskje:)

Vi har et tre utenfor kjøkkenvinduet som kryr av fugler fra morgen til kveld.Det er gøy å se på de når de spiser fra x antall fuglematere og meiseboller der ute.Jeg har prøvd å telle de.og det er ofte over tretti stk der samtidig .er vanskelig å telle dem når det er så mange.Det er mest kjøttmeis og toppmeis.blåmeis,nøtteskrike , flaggspett og rødstrupe.


9 kommentarer:

Lambi sa...

Grattis med ny bil! Kjempe hyggelig og fortjent å få seg sin første bil! :) Stor stas! :) Og den LOen var bare sååå skjønn! Forstår godt at du liker dette bildet og oppsettet og fargene passet perfekt til!!! Nydelig LO Salvie! :) Klem

oheidia sa...

Velig fin side du har laget av mor. Hun var så vakker på brudebildet sitt og det fortjener jo absolutt en side i album.

Fy søren så mye snø dere har ! Dere har mer enn oss nå. Vi har stabilt vintervær. I går minus 4 grader her og i dag minus 15. Men snør gjør det ikke. Heldigvis!!!!

Guro sa...

Så flott LO du har laget, veldig fint bilde og nydelig pyntet! Linken din virker ikke helt, så jeg tar meg frihet til å legge deg inn ordentlig :-)
Takk for at du er med på den første utfordringen vår på Scrappekammeret.
Klem fra Guro

Agnete-Sagalind sa...

Så moro med LO!
Tusen takk for at du deltar!

Agnete! :)

Cathrine sa...

Nydelig LO du har laget!
Tusen takk for din deltakelse!
Klem fra Cathrine

Anette sa...

Kjempeflott LO du har laget! Nydelige farger og flott pyntet!
Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Ønsker deg en flott helg ;)
Klem fra Anette - kammerpike :)

Nina sa...

Nydelig LO du har laget av din mormor. Herlig vinter med masse snø:)

Linda W sa...

Nydelig lo av din mormor.
Koselig med noen bilder av kong vinter.
Takk for at du deltar, håper å se deg igjen.
klem fra Linda på vegne av scrappekammeret....

linsal sa...

Kjempe koselig LO av din mormor :)
klemmer fra Kammerpiken linsal