tirsdag 2. februar 2010

STM gir bort 2 fotobøker!


Inne på scrapping the music på Norsk,kan du nå være med å konkurrere om fotobøker fra japan foto.Alt du trenger å vite om det finner du ved å gå inn her å lese mer om hvordan du kan delta!
Jeg har vært en fast følger av STM siden de starta opp.Jeg er stadig inne for å se om nye utfordringer dukker opp.Jeg får masse inspirasjon og scrappeglede av STM.Og liker utfordringene godt!..
Jeg har lagt ved et bilde tatt i fjor sommer da vi var på Kreta.Dette var vår første sydentur sammen.Jeg har laga en fotobok til mine svigerforeldre som var med oss på tur.Dette ble en veldig flott julegave som de har mye glede av.Jeg ønsker veldig å lage en fotobok til oss også.Sånn at ikke ferieturen går helt i glemmeboka.Så om jeg er den heldige vinneren blir det en fotobok med minner fra vår første sydentur.Det hadde vært en utrolig flott premie!

2 kommentarer:

Lambi sa...

Hei Salvie! Ikke dumt å vinne en fotobok nei!:) Deilig med et skikkelig sommerbilde som du har lagt ut!Får meg til å se frem i mot lysere tider, sol og varme. Håper det er bramed deg! Klem fra det vinterkalde kalde østlandet! :)

Nina sa...

Slike ferieminner fortjener absolutt sin plass i en fotobok. Lykke til og god helg!
klem