mandag 8. februar 2010

selbuvotter!


Ja så ble endelig selbu vottene mine ferdig.De har blitt tatt i bruk allerede.Med kuldegrader så er det godt med gode votter på hendene.Disse er strikka i Rauma 3 trds.Har strikka samme votter før i Rauma 2 trds gammelserien-Da ble de litt for små for meg.Så dette garnet ble perfekt str.Dette mønsteret her har jeg blitt veldig glad i.Men de spørs om jeg ikke må prøve et mønster fra boka Selbuvotter neste gang.For der var det utrolig mange flotte mønstre.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Lambi sa...

Du kan tydeligvis det du prøver deg på du av håndarbeid! Synes du driver med så mye forskjellig og dui er kjempe flink! Flotte selbuvotter altså! De ser god og varme ut i denne kalde årstiden vi har nå! :)

Nina sa...

Kjempeflotte selbuvotter!

Lambi sa...

Hei Janne. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! :) Du har brukt distress ja...da må jeg finne en liknende farge på annet vis....får ikke til distress for alt i verden...det er jeg udugelig på...Promaker har jeg fått mer dreisen på for det er mye lettere. Har aldri kjøpt distress malingsutstyr heller,annet en noen få stempel puter som man jo får brukt selv om jeg ikke fikser å male...har bare prøvd på kurs...og et par kurs blir man kankje ikke god av heller,men hadde ikke tålmodigheten er vel det riktige å si,hehe. Men du derimot fikser det iallefall superbra! Alltid pent malte motiver i nydelige farger...Har problemr med å male innenfor strekene til og med jeg,haha! ;) Og den magnolia jenta jeg en gang prøvde meg på så ikke akkuart etninsk norsk ut.. ;)

salvie sa...

alt er jo bare øvelse sies det.men jeg syns jo det er vanskelig selv.og noe av det jeg maler blir søppeldunk fyll!men sånn er livet.Jeg syns det hadde vært gøy med et malekurs.husker vi var på et sammen under en messe en gang.Gøy å lære,men fryktelig vanskelig å gjennomføre:)